Chei pentru țevi

Egamaster oferă o varietate de câteva zeci de tipuri de unelte pentru prelucrarea țevilor, destinate uzului industrial și profesional, realizate după cele mai stricte norme din industrie. Sunt interesat de aceste produse, doresc ofertă!

Detalii

Tăietoare pentru țevi

Pentru tăierea țevilor flexibile, de plastic, stratificate, din oțel, inox sau fier recomandăm tăietoarele Zenten. Cei 30 de specialiști ai companiei lucrează constant la realizarea unor produse care să corespundă celor mai înalte cerințe din industrie. Sunt interesat de aceste…

Detalii

Freze pentru țevi

Frezele Egamaster reprezintă cele mai înalte standarde de pe piață. Producătorul adaptează și dezvoltă permanent produsele din portofoliu pentru a corespunde exigențelor pieței pentru a putea oferi soluția potrivită pentru fiecare operațiune. Sunt interesat de aceste produse, doresc ofertă!

Detalii

Scule pentru prelucrarea țevilor

Sculele pentru prelucrarea țevilor sunt furnizate de către Egamaster. Producătorul spaniol este partenerul multor companii de top oferind scule de precizie și calitate care depășește cele mai înalte standarde ale pieței. Sunt interesat de aceste produse, doresc ofertă!

Detalii

Alte scule

Sculele Egamaster reprezintă cele mai înalte standarde din domeniu, lucru demonstrat de multiplele certificări ale producătorului și renumele lui pe piață. Egamaster ne arată că nu se mulțumește cu locul doi! Sunt interesat de aceste produse, doresc ofertă!

Detalii

Linia meșterilor Bolman

Cere sfatul specialiștilor noștri

Aveți întrebări? Sunteți nesiguri? Trimiteți-ne mesaj sau contactați-ne prin telefon iar colegii noștri specialiști vă vor răspunde la fiecare întrebare.

Trimiteți-ne un mesaj

Aș dori să fiu contactat telefonic