Pentru retaileri

Gama largă de produse, articolele de calitate garantată și prețul convenabil nu sunt întotdeauna de ajuns. La Bolmann oferta nu se limitează doar la produse: pentru noi este la fel de important ca și retailerii acestor produse să aibă parte de succesul dorit.

Din aceste considerente Bolman vă stă la dispoziție și cu informații de specialitate și consultanță. La cerere, vă oferim și consiliere cu privire la acele produse care chiar merită comercializate cu amănuntul, sau care sunt cele mai promițătoare cerințe ale pieței din punctul de vedere al profitului.

Cum achiziționez marfa?

Pagina noastră de internet vă asigură acces la ofertele noastre speciale pentru comerțul cu amănuntul. Puteți selecta produsele, cantitatea dorită, dar ne puteți contacta și personal, să definim împreună toate detaliile.

Pe stoc avem 90% dintre produsele afișate pe pagina noastră de internet. În cazul în care nu vă putem livra imediat un anume produs, prin intermediul serviciului nostru de curierat puteți primi marfa în două-trei săptămâni, în funcție de posibilitățile producătorului, în orice localitate a țării. 

Vă oferim informații

Noi nu vindem doar unelte – noi vă oferim soluții.

Evaluăm provocările cu care se confruntă actorii de pe piață și le oferim uneltele necesare pentru a le face față în mod profitabil.

Bineînțeles transmitem aceste cunoștințe de specialitate și partenerilor noștri retaileri, deoarece succesul în afaceri este scopul nostru comun. 

Prin noi aveți posibilitatea să…

 • țineți pasul cu uneltele cele mai moderne
 • cunoașteți capacitățile, avantajele produselor
 • derulați mai rapid și mai ușor procesul de comercializare
 • vă dezvoltați cunoștințele prin informații de specialitate.

Transmiterea cunoștințelor de specialitate face parte din misiunea noastră: dorim ca partenerii noștri să fie capabili de a-și vinde rapid și cu ușurință stocurile, și în același timp să fie capabili de a oferi suport clienților, contribuind astfel la fidelizarea acestora.

Contactați-ne sau vizualizați gama noastră de produse, iar dacă aveți întrebări, experții noștri vă stau la dispoziție.

Sunt interesat de oferta pentru comerțul cu amănuntul


  Datele personale furnizate vor fi tratate corespunzător normelor legale în vigoare, nici o companie terță nu participă la prelucrarea datelor dumneavoastră.

  Linia meșterilor Bolman

  Cere sfatul specialiștilor noștri

  Aveți întrebări? Sunteți nesiguri? Trimiteți-ne mesaj sau contactați-ne prin telefon iar colegii noștri specialiști vă vor răspunde la fiecare întrebare.

  Trimiteți-ne un mesaj

  Aș dori să fiu contactat telefonic