Lanterna să fie durabilă și să lumineze spațiul

Iarna nu numai că este frig, dar și zilele devin mai scurte. Toate acestea însă nu trebuie să ne limiteze în desfășurarea activităților noastre. Datorită evoluției tehnologice, azi sunt accesibile pentru toată lumea acele lanterne de buzunar profesionale, la care cu câțiva ani în urmă nici n-am avut curaj să visăm.

Cu siguranță mulți își aduc aminte de acele vremuri, când ei înșiși, eventual tatăl sau bunicul lor, au fost nevoiți să lucreze cu lanterne care abia pâlpâiau, și în plus mai erau și vulnerabile. Pe vremea aceea lanternele rezistente la apă și la șocuri au fost doar un vis, nici nu ne-am putut imagina că odată vom putea achiziționa la prețuri accesibile lanterne capabile de a îndeplini toate aceste așteptări.

Lanternele PROJAHN satisfac indiscutabil toate aceste cerințe: ele reprezintă soluția ideală pentru lucrările de montare, instalare și bricolaj, pentru lucrările din jurul casei, dar și pentru excursii.

Pentru toți cei care nu folosesc lanterna numai atunci când sare siguranța, rezistența la șocuri a lanternei este un criteriu foarte important. Nu trebuie să fim neapărat neîndemânatici ca să o scăpăm pe jos sau să cadă ceva peste ea. Iar dacă lanterna se strică, pierdem mai mult decât un simplu dispozitiv.

Pierdem timp prețios, nu putem termina ceea ce am început, și în plus mai trebuie să cumpărăm și o lanternă nouă. Lanternele PROJAHN sunt modele absolut rezistente la șoc, corpul lanternei este realizat din aluminiu folosit la construcția avioanelor.

Condițiile perfecte de iluminare sunt asigurate de becuri LED. Nu trebuie să ne facem griji că acestea se ard înainte de termen, deoarece producătorul asigură o perioadă de garanție de 10 ani pentru aceste produse.

Folosiți cu încredere lanterna noastră pe vreme ploioasă sau în mediu umed, deoarece este vorba de un produs absolut rezistent la apă. Nu mai intră apa în corpul lanternei, becul nu mai clipește. Iar pentru evitarea accidentelor este liniștitor să știm că apa cu siguranță nu mai intră în corpul lanternei.

În setul PROJAHN găsiți deopotrivă lanterne de mână, lanterne de cap și lanterne pentru lucrări de instalare, pentru ca fiecare să aibă posibilitatea de a-și alege lanterna sau chiar lanternele potrivite nevoilor sale.

Linia meșterilor Bolman

Cere sfatul specialiștilor noștri

Aveți întrebări? Sunteți nesiguri? Trimiteți-ne mesaj sau contactați-ne prin telefon iar colegii noștri specialiști vă vor răspunde la fiecare întrebare.

Trimiteți-ne un mesaj

Aș dori să fiu contactat telefonic