Viszonteladóknak

A széles termékskála, a garantáltan minőségi eszközök és a megfizethető ár nem minden. A Bolmannál nem csak arra figyelünk, hogy eszközöket kínáljunk: azt is fontosnak tartjuk, hogy viszonteladóin sikeresek legyenek ezek értékesítésében. Éppen ezért szakmai tanácsokkal és tartalmakkal is szolgálunk. Akár személyesen is tanácsot adunk, mely termékeket érdemes továbbértékesíteni, milyen piaci igényeket a legjövedelmezőbb megcélozni.

Hogyan jutok az áruhoz?

Weboldalunkon keresztül hozzáférhet viszonteladóinknak szóló különleges ajánlatainkhoz. Kiválaszthatja a termékeket, a mennyiséget, de akár személyesen is kereshet elérhetőségeinken, hogy egyeztessük a részleteket.

Az oldalon található termékek 90%-a raktáron van – ha valamilyen terméket nem tudunk azonnal szállítani, megbízható futárszolgálatunk által akkor is 2-3 héten belül megküldjük azt a gyártó lehetőségeinek függvényében, az ország bármely pontjára.

Információt kínálunk

Mi nem szerszámokat árulunk – megoldásokat adunk.

Felmérjük a piaci szereplők előtt álló kihívásokat, és olyan eszközöket adunk a kezükbe, amelyekkel azt jövedelmezően oldhatják meg.

Ezt a szakértelmet természetesen viszonteladóinkkal is megosztjuk, hiszen az üzleti siker közös érdekünk.

Lehetőséget adunk rá, hogy…

 • Lépést tartson a legmodernebb eszközökkel.
 • Ismerje a termékek képességeit, előnyeit.
 • Könnyebben és gyorsabban értékesíthessen.
 • Szakmai tartalmakkal fejlessze tudását.

A szaktudás megosztása része küldetéstudatunknak: azt szeretnénk, ha partnereink könnyen és gyorsan értékesítsék árukészletüket, miközben maguk is szakértői tanácsokkal láthatják el, és ezzel elkötelezhetik ügyfeleiket.

Keressen elérhetőségeinken vagy tekintse meg a termékeinket, és ha kérdése volna, tegye azt fel szakembereinknek!

Érdekelnek a viszonteladói ajánlatok  Bolman mestervonal

  Kérje szakértőnk tanácsát

  Kérdése van? Bizonytalan? Küldjön számunkra üzenetet vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és szakértő kollégáink minden kérdésére készségesen válaszolnak.

  Küldjön üzenetet

  Visszahívást kérek