Rólunk

A Bolman Industriesnál egyetlen fő vezérelvet követünk: mindig a legjobb megoldást adjuk ügyfeleinknek. 

Ezért dolgozunk a legjobb, változatos beszállítókkal, ezért található termékválasztékunkban több ezer kiváló eszköz: mert azt akarjuk, hogy bármilyen professzionális, ipari, üzemi munkára nálunk egy helyen megtalálják a legmagasabb minőségű szerszámokat és más megoldásokat.

Partnereinket és ügyfeleinket a termékek kiválasztásától kezdve folyamatosan mindenben segítjük. Ha csak azt tudják, hogy milyen feladatot akarnak elvégezni, segítünk ahhoz társítani a gépeket, szerszámokat.

Szakértői tanácsokkal egyengetjük az utat, akár hosszú távon is minden kérdésben hasznos tanácsokkal látjuk el.
Termékkínálatunkban megtalálhatóak az elektromos kéziszerszám-tartozékok, kéziszerszámok, változatos műhelyfelszerelések, épületgépészeti eszközök és ipari kések egyaránt, de forrasztástechnikával és vegyi termékekkel is szolgálunk.

Mindezeket a termékeket csakis olyan gyártóktól szerezzük be, akik szakterületükön vezetőnek számítanak, akik nem egyszerűen betartják az ipari szabványokat, hanem az ipar már hozzájuk igazodik minőségben.

Miért válasszon minket?

  • Termékeinkre hosszú távú garanciát adunk, mert biztosak vagyunk azok minőségében. A PROJAHN gyártó termékeire 25 év garanciát vállalunk – nem csak azért, mert egyszerűen hiszünk a tartósságukban, hanem mert ezt a tapasztalat is igazolja.
  • Minden egyéb termékeinkre is 2 év garanciát vállalunk – a nálunk vásárolt eszközök, gépészeti megoldások hosszú távon szolgálják Önt és a cégét.
  • Nem kell várni ránk
  • A megvásárolt termékeket gyakorlatilag azonnal kiszállítjuk: 24-48 órán belül már megkapja a szállítmányt, így a telepítés, üzembe helyezés, használatbavétel követelményeinek függvényében egy-két nappal a vásárlás után már meg is kezdheti azok használatát.
  • A gyorsaság nem csak e tekintetben alapfilozófiánk. Meggyőződésünk, hogy partnereink a legjobb, legmodernebb megoldásokat érdemlik, éppen ezért a piaci újdonságokat, a hatékonyabb, modernebb eszközöket mindig elsőként vezetjük be.
  • Mindenhol ott vagyunk
  • Termékkínálatunkban a legjobb gyártók több mint 10 000 terméke található meg. Bátran mondhatjuk, hogy bármilyen feladatra keres is szerszámot, azt nálunk megtalálja.
  • Országos lefedettségünknek hála pedig ezekhez villámgyorsan és kényelmesen szinte bármikor hozzájuthat.

Bolman mestervonal

Kérje szakértőnk tanácsát

Kérdése van? Bizonytalan? Küldjön számunkra üzenetet vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és szakértő kollégáink minden kérdésére készségesen válaszolnak.

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek