műhelykocsi

Műhelykocsik és tartozékok

A PROJAHN műhelykocsik professzionális minőséget, biztonságot és rengeteg optimálisan elhelyezett szerszámot biztosítanak.  A kocsik falait és kerekeit egyaránt nagy igénybevételre tervezték, az ODD, vagyis egyfiókos rendszer a fékekkel együtt pedig garantálja a munkavégzés biztonságát. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem
műhely lámpa

Munkalámpák és zseblámpák

A PROLumax lámpák hosszú élettartamú, kiváló minőségű LED-égőkkel vannak felszerelve. Maguk a lámpák tartós, a víznek és sérüléseknek egyaránt ellenálló alumíniumból készülnek. Kialakításuknak köszönhetően fogásuk egyszerű, ergonomikus, csúszásmentes, súlyuk alacsony, így bármilyen műhelyben nagyszerű eszközök. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!…

Megnézem
artplast szerszámosláda

Szerszámos ládák

Az ArtPlast cég által készített szerszámosládák modern, funkcionális kialakítással bírnak. A szerszámok tárolása biztonságosan megoldott, a különféle feladatokra számos különböző modell érhető el. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!  

Megnézem
artplast tárolórendszer

Tárolórendszerek

Tárolórendszereink lehetővé teszik, hogy a szakemberek kényelmesen és biztonságosan tárolják eszközeiket és bármikor könnyedén, hatékonyan hozzáférjenek azokhoz. A rendszerek minőségét az ArtPlast alapos gyártási és minőségellenőrzési folyamatai garantálják. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem

Műanyag padló burkolatok

Az ArtPlast padlóburkolatai bárhol biztonságos munkakörnyezetet teremtenek: a csúszásmentes felületek garázsokban, műhelyekben, akár edzőtermekben, kültéri eseményeken, gyárakban vagy rakodóterületeken is megállják a helyüket. Nem csak erősek és ellenállóak, tisztításuk is egyszerű, kiváló hő- és hangszigetelők, ellenállnak a legtöbb vegyi anyagnak….

Megnézem

Bolman mestervonal

Kérje szakértőnk tanácsát

Kérdése van? Bizonytalan? Küldjön számunkra üzenetet vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és szakértő kollégáink minden kérdésére készségesen válaszolnak.

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek