Ipari kések

Az OLFA által szállított ipari kések minden feladatra alkalmasak: a széles termékválasztékban különféle kialakítású, eltérő rendeltetésű pengékkel és csúszásmentes markolattal, különféle állítási lehetőségekkel készített késeket találhatunk. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem
Ipari kés a biztonság jegyében

Biztonsági kések

Az OLFA biztonsági késeit kiváló minőség, egyszerű kezelhetőség jellemzi: a biztonságos munkavégzést garantálja, hogy a penge a vágás végeztével automatikusan visszaugrik a csúszásmentes markolatba. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem

Standard kések

Az OLFA standard kései otthoni vagy irodai munkákra, de akár egyszerűbb műhelyben adódó feladatok elvégzésére is kiválóan alkalmasak. A letörhető pengékkel ellátott késeket egyedülállóan kényelmes markolat, jellemzi, így a munkavégzés különösen egyszerű. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem

Pengék

Az OLFA minden késéhez találhatunk a kínálatban tartalékpengéket: a standard pengék mellett itt találhatóak a biztonsági kések pengéi, az ipari felhasználásra szánt típusok, a kaparópengék, hobby- és dekorpengék, valamint a körpengék is. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem

Patchwork eszközök

Az OLFA kínálatában patchwork “foltvarró” textilkéseket, vonalzókat, vágóalátéteket egyaránt találhatunk. A gyártót nem csak a kiváló minőség, a minden célra elérhető speciális termékek is jellemzik: bármilyen patchwork feladatra megtaláljuk a megfelelő pengét. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem

Dekor és Hobby kések

Az OLFA hobby és dekorkéseit az otthoni projektekhez, barkácsmunkákhoz és ezekhez hasonló feladatokra alkották meg. A kések számos különféle feladatra alkalmasak egyedi kialakításuknak köszönhetően és több tartalékpengét is tartalmaznak. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem

Vágóalátétek

Az OLFA vágóalátétei különleges anyagból készült alátétek, amelyek segítenek bármilyen felületet megóvni a vágómunkák hatásától. Találhatunk közöttük “öngyógyuló” alátéteket, olyanokat, amelyeket a nagyobb stabilitás érdekében csúszásmentes réteggel láttak el, a mérést segítő metrikus rácsozás pedig minden típusnál megtalálható. Érdeklődik termékeink…

Megnézem

Bolman mestervonal

Kérje szakértőnk tanácsát

Kérdése van? Bizonytalan? Küldjön számunkra üzenetet vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és szakértő kollégáink minden kérdésére készségesen válaszolnak.

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek