Forrasszanyagok

A Felder cég minden elképzelhető célra szállít forraszanyagokat, amelyeket kizárólag a legtisztább, legmagasabb minőségű alapanyagokból állítanak elő. Használatuk biztonságos és egyszerű, és természetesen minden ipari szabványnak megfelelnek – ezért is választottuk a Feldert cégünk beszállítójává. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem
forrasztás technika

Gázpalackok

A Providus csoport a világ egyik legjelentősebb gázpalack-előállítója. Gyártási folyamatuk referenciapontként szolgál az iparban, minden terméküket a német TÜV vizsgálja és hitelesíti az EN147 nemzetközi szabályozás alapján. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!  

Megnézem

Forrasztókészülékek

A Providus által készített forrasztókészülékek mind a CEE 2009/12 szabályozásnak megfelelően kerülnek ki a gyárból: a legextrémebb körülmények között is maximális teljesítményt nyújtanak. Otthoni és ipari felhasználásra egyaránt kiválóan alkalmasak, legyen szó aszfaltmunkákról, vízszigetelésről vagy vízvezeték-szerelésről. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen…

Megnézem

Bolman mestervonal

Kérje szakértőnk tanácsát

Kérdése van? Bizonytalan? Küldjön számunkra üzenetet vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és szakértő kollégáink minden kérdésére készségesen válaszolnak.

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek