Betonfúrószárak

A PROJAHN betonfúrószárak a folyamatos minőségellenőrzésnek köszönhetően garantáltan a legprecízebbek. Az eszközöket mind egyenként tesztelik, vizsgálják, eltérnek-e a sztenderd értékektől és az előírásoknak megfelelően kalibrálják. A PROJAHN betonfúrószárak kizárólag válogatott gyorsacélból készülnek. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem

Fémfúrószárak

A PROJAHN fémfúrószárak ideálisak acélcsövek- és profilok, rozsdamentes acélok és öntöttvas fúrására is. Precizitásukat és teherbírásukat a folyamatos minőség-ellenőrzés garantálja. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem

Fafúrószárak

A PROJAHN speciálisan erre a célra gyártott fafúrószáraival bármilyen fa, keményfa felület, laminált parketta, rétegelt-, puhafa- és farostlemez könnyedén fúrható. A cég által gyártott fúrószárak kiemelkedően precízek, minden egyes eszközt a gyártási folyamat során egyesével tesztelnek, hogy a szabványoknak tökéletesen…

Megnézem

Fűrészlapok

A PROJAHN speciálisan kialakított, precíz fűrészlapjai különféle típusú faanyagok, műanyagok, fémek vágására alkalmas eszközök. Emellett egyéb, különleges igényű anyagok, mint a rétegelt lemezek, gipsz, különféle szigetelőanyagok, gumi és üveg vágására is egyedileg kialakított eszközöket kínálunk. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!…

Megnézem

Menetvágók

Acélcsövek és profilok, rozsdamentes acél és színesfémek fúrására kifejezetten alkalmas eszközök. A PROJAHN menetvágóit más eszközökhöz hasonlóan folyamatosan teszteli, minőségüket szigorú sztenderdek alapján ellenőrzik, így csak a legprecízebb eszközök kerülhetnek a partnerekhez. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem
Készletek

Készletek

Ha többféle a műhelyben, üzemben többféle fúrószárra, fűrészlapra van szükség, a PROJAHN termékeiből természetesen készletek is megvásárolhatóak: a változatosan kialakított szettekben megtalálható mindenfajta eszköz, amire szükség lehet a precíz, minőségi munkavégzéshez. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem

Vágó és tisztítókorongok

A kínálatunkban megtalálható Gránit vágó- és tisztítókorongokat professzionális, ipari felhasználásra tervezték. Szerkezeti, rozsdamentes és ötvözött acélokhoz, alumíniumhoz, öntvényekhez és kőzetekhez egyaránt nagyszerűen használhatóak. A GRANITFLEX üvegszövet erősítésű korongjai 75 és 500 mm közötti átmérővel érhetőek el. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen…

Megnézem

Köszörűkorongok

A GRANIT kerámia és műgyanta kötésű köszörűkorongjai fémes és nem fémes anyagok megmunkálására is ideális szerszámok: acélok, keményfémek, színesfémek, kőzetek, beton és műanyag, gumi és üveg egyaránt köszörülhetőek velük. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!

Megnézem

Lamellás csiszolótárcsák

A Gránit egyenes és kúpos lamallás csiszolótárcsák 100 és 180 milliméter közötti átmérővel érhetőek el, ideálisak acélok, rozsdamentes acélok, öntvények és faanyagok csiszolására. A Granit Economy termékcsaládot professzionális, ipari felhasználásra tervezték, míg a prémium kategóriát a Graniflap termékcsalád képviseli. Érdeklődik…

Megnézem

Bemutatófalak, modulok

A PROJAHN bemutatófalai új, továbbfejlesztett szerelvényekkel, egyedi konfigurációs lehetőségekkel, személyre szabott kialakításban érhetőek el. Segítségükkel helyet takaríthatunk meg, megjelenésük prémium-kategóriás, felkeltik a vásárlók figyelmét és egyszerűbbé teszik a megfelelő termékek kiválasztását. Érdeklődik termékeink iránt? Kérjen árajánlatot!    

Megnézem

Bolman mestervonal

Kérje szakértőnk tanácsát

Kérdése van? Bizonytalan? Küldjön számunkra üzenetet vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és szakértő kollégáink minden kérdésére készségesen válaszolnak.

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek