Az elemlámpa legyen tartós és világítsa be a teret

Télen amellett, hogy hideg van, a napok is megrövidülnek, de nem szükséges, hogy emiatt korlátozva legyünk a munkavégzés terén. A technológiai fejlődésnek hála ma már bárki számára elérhetőek azok a professzionális zseblámpák, amikről pár éve még csak álmodni se mertünk volna.

Bizonyára sokan emlékszünk még azokra az időkre amikor – saját magunk, esetleg apánk, vagy nagyapánk – olyan elemlámpákkal voltunk kénytelen dolgozni, ami alig pislákolt, de cserébe még sérülékenyek is voltak. A víz- és ütésállóság annak idején még csak álom volt, el sem tudtuk képzelni, hogy egyszer majd megfizethető áron juthatunk hozzá olyan elemlámpákhoz, amik minden ilyen irányú igényünket kielégítik.

A PROJAHN elemlámpái viszont vitán felül teljesítik minden ez irányú vágyunkat, és olyan elemlámpát adnak a kezünkbe, amelyek szereléskor, házi barkácsoláskor, vagy a ház körüli munkák során, de akár kiránduláskor is óriási szolgálatot tesznek nekünk.

Aki nem csak akkor használja az elemlámpát, amikor valami lecsapja a biztosítékot, annak bizony nagyon fontos kritérium, hogy a lámpa teste mennyire ütésálló. Nem kell ahhoz különösebben ügyetlennek lennünk, hogy időnként leessen az elemlámpánk, vagy ráessen valami, ha ilyenkor meghibásodik a szerkezet, akkor nem csak egy lámpát vesztünk el.

Oda lesz a drága időnk, a munkát nem tudjuk befejezni, ráadásul vehetünk új lámpát is. A PROJAHN lámpái abszolút ütésálló kivitelben készülnek, a lámpatest olyan alumíniumból van, amelyből a repülőgépeket is építik.

A tökéletes fényviszonyokról LED izzó gondoskodik, és nem kell attól tartanunk, hogy idő előtt kiégne, a gyártó ugyanis 10 év garanciát vállal ezekre a termékekre.

Esős időben, vagy nedves környezetben is bátran vegyük elő a lámpánkat, a kialakításnak köszönhetően ugyanis abszolút vízálló termékekről van szó. Nincs több beázott lámpatest, vagy pattogó égő, nem beszélve arról, hogy balesetvédelmi szempontból is megnyugtató, ha nem kell attól tartani, hogy beázik a lámpatest.

Kézi-, fej. és szerelőlámpák egyaránt megtalálhatók a PROJAHN készletében, hogy mindenki a saját igényei szerint tudjon választani, akár több elemlámpát is.

Bolman mestervonal

Kérje szakértőnk tanácsát

Kérdése van? Bizonytalan? Küldjön számunkra üzenetet vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és szakértő kollégáink minden kérdésére készségesen válaszolnak.

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek