Greblă frunze – Cum menții un aspect aerisit al curții?

Dacă dispui de o curte exterioară spațioasă vei avea cu siguranță nevoie de o greblă frunze. Este o variantă care te va ajuta să menții un aspect îngrijit al spațiului exterior. Totuși, oricât de ușoară ar părea la prima vedere, achiziționarea unui asemenea instrument are la bază câteva etape importante. Nu trebuie să fie așadar o alegere de moment, ci o decizie care survine după ce au fost luate în calcul mai multe aspecte. Astfel, te vei bucura de îndepărtarea adecvată a frunzelor și gunoaielor.

De asemenea, vei avea parte și de alte avantaje:

 • Contribui la procesul de creștere a gazonului – În cazul în care elimini frecvent frunzele adunate pe jos, lumina soarelui va ajunge cu ușurință pe suprafața gazonului. Astfel, va fi asigurată dezvoltarea armonioasă a firului de iarbă.
 • Elimini posibilotatea apariției dăunătorilor sau bolilor – Frunzele umede care rămân pe jos și în timpul iernii au efecte negative asupra sănătății plantelor și arborilor.
 • Reduci impactul asupra mediului înconjurător – Poate părea greu de crezut, dar greblarea frunzelor și aruncarea lor în spații speciale poate reduce semnificativ problemele de mediu. În general, oamenii aleg să le mute dintr-un loc într-altul, ceea ce sporește riscul de a ajunge în cursurile apelor.

Totuși, ce presupune procesul de achiziționare și cum ar trebui derulate etapele? 

 

Top 3 greșeli pe care le faci atunci când alegi o greblă frunze

De câte ori nu te-ai aflat în postura de a alege intuitiv un produs pentru grădinărit? De cele mai multe ori, timpul devine principalul obstacol în alegerea ustensilelor corespunzătoare sarcinilor derulate. Tocmai de aceea apar inevitabil greșelile.

Iată top 3 greșeli pe care ar trebui să le eviți cu orice preț atunci când achiziționezi grebla pentru frunze:

 1. Te orientezi către alternative ieftine – De cele mai multe ori, prețul este factorul care cântărește cel mai mult în procesul de achiziționare. Da, o greblă mai ieftină pare o alegere mult mai bună pentru moment. Însă, în asemenea situații e bine să gândești pe termen lung. Gândește-te puțin la problemele pe care le vei întâmpina pe parcurs. O greblă care nu este deloc calitativă se va strica în cel mai scurt timp. Astfel, va trebui să achiziționezi constant variante noi. Una dintre cele mai bune soluții pe care le poți lua în calcul este să investești într-o variantă profesională. Investiția va fi puțin mai ridicată, dar banii cheltuiți îți vor garanta avantaje pe termen lung.
 2. Nu iei în calcul caracteristicile curții – O altă greșeală pe care mulți o comit este să nu analizeze îndeaproape specificațiile pe care le oferă curtea. Dacă dispui de un spațiu generos, în mod evident va trebui să faci o alegere în consecință.
 3. Nu pui accent pe nevoile tale – Dacă timpul nu îți permite să derulezi cu atenție activitățile de greblare și alegi o variantă ieftină, riști să creezi și mai multe probleme. Gândește-te la modalitatea cea mai ușoară de greblare pentru tine. Soluțiile personalizate sunt cele mai eficiente, tocmai pentru că te ajută să atingi performanțe extraordinare.

Cum ar trebui să arate grebla frunze ideală?

Poate că deja îți imaginezi modelul clasic, atât de popularizat pe piață. Însă, design-ul greblei nu trebuie să se rezume la detalii nesemnificative.

Dacă te gândești serios să faci o investiție pe termen lung, iată ce specificații ar trebui să prezinte o greblă de strâns frunze:

 • Ar trebui să fie fabricată dintr-un material rezistent – Oțelul întărit se numără printre variantele pe care merită să le iei în calcul. Este durabil și nu își modifică forma de-a lungul timpului. Poți opta de asemenea și pentru sârmă întărită.
 • Design-ul compact te va ajuta să derulezi cu ușurință activitățile – În cazul în care ai de greblat suprafețe întinse va trebui să mizezi pe mânere care prezintă design ergonomic. Astfel, îți va fi foarte ușor să finalizezi chiar și cele mai dificile activități.
 • Structura dinților ar trebui să fie rigidă – Tocmai pentru a nu fi nevoie să investești constant pentru a achiziționa variante noi. De asemenea, e important să prezinte cât mai mulți dinți pentru a putea grebla o cantitate cât mai mare de frunze, dar și de crengi sau alte resturi lemnoase.

Cât costă o greblă frunze?

Te întrebi care este prețul pentru o greblă frunze profesională? Ei bine, valoarea finală este influențată semnificativ de caracteristicile producătorului. Există de asemenea ustensile care, chiar dacă sunt mai scumpe, nu prezintă nimic special față de opțiunile clasice.

Tocmai de aceea, e indicat să te orientezi către producătorii care garantează:

 • Profesionalism – Nimic nu se compară cu eficiența activităților derulate de cei mai buni. Specialiștii în domeniu sunt cei care pot garanta experiențe unice și produse ingenioase. E recomandat așadar să te orientezi către cei care au în spate ani de experiență. Cu ajutorul lor nu ai cum să dai greș când vine vorba de achiziționarea greblei. Truper, distribuit de SculeShop, se numără printre cele mai apreciate alternative de pe piață. Este cea mai recunoscută companie din America Latină pentru fabricarea, distribuția și comercializarea de unelte si produse pentru toate segmentele industriei de feronerie. De asemenea, sunt recunoscuți pentru gradele sporite de promptitudine pe care le oferă, indiferent de situație.
 • Siguranță – E foarte important să mizezi pe siguranța ta atunci când alegi grebla pentru frunze. Materialele durabile, care garantează utilizări îndelungate sunt cele care contează în definitiv. În plus, îți vor asigura un ambient de lucru plăcut, lipsit de accidentări sau situații neplăcute.
 • Calitate premium – Dacă vrei să te bucuri de rezultate impecabile și de un timp de lucru optimizat nu ezita să alegi întotdeauna calitatea. Producătorii renumiți pentru performanțele extraordinare pe care le oferă te vor ajuta să transformi munca într-un prilej de bucurie.

Totuși, dacă îți dorești să știi un preț aproximativ ar trebui să știi că valorile încep de la 30 de lei. Sumele pot atinge cote și mai mari, mai ales dacă te-ai hotărât să alegi un producător cu renume în industrie.

O greblă pentru frunze nu are cum să lipsească din garajul personal sau trusa de instrumente pentru grădinărit. Procesul de greblare are numeroase avantaje, atât estetice, cât și funcționale. Menține un aspect aerisit și reduce semnificativ problemele de mediu care pot apărea pe parcurs. Elimină dăunătorii sau mirosurile neplăcute și oferă curții un design fresh. Tocmai datorită rolurilor importante pe care le prezintă grebla, e recomandat să acorzi o atenție deosebită procesului de alegere. Chiar dacă nu pare, orice greșeală care intervine în derularea etapelor de achiziție poate genera atât pagube financiare, cât și materiale. Însă, nu trebuie să-ți faci griji. Există câteva aspecte care te vor ajuta să elimini din start incidentele și să te bucuri de rezultate impecabile.

Duritatea materialului, structura mânerului și a dinților se numără printre aspectele pe care ar trebui să le analizezi îndeaproape. E important, de asemenea, să îți setezi corect bugetul și să nu te orientezi către variantele ieftine, care nu prezintă nimic special. Producătorii care se respectă oferă clienților standarde înalte de profesionalism, siguranță și multifuncționalitate. Tocmai de aceea, ar trebui să îi alegi pe cei care garantează experiențe unice.

În ceea ce privește grebla frunze preț, sumele pot începe de la 30 de lei și pot ajunge chiar și la 100. Însă, e indicat să optezi pentru cel mai bun raport calitate-preț și să ai întotdeauna în vedere reputația producătorului.

Investește întotdeauna în unelte de calitate!

Linia meșterilor Bolman

Cere sfatul specialiștilor noștri

Aveți întrebări? Sunteți nesiguri? Trimiteți-ne mesaj sau contactați-ne prin telefon iar colegii noștri specialiști vă vor răspunde la fiecare întrebare.

Trimiteți-ne un mesaj

Aș dori să fiu contactat telefonic