Despre noi

La Bolman Industries ne ghidăm după un singur principiu: să oferim întotdeauna cea mai bună soluție clienților noștri.

Lucrăm cu cei mai buni și variați furnizori, avem în portofoliul nostru mii de produse excepționale pentru că dorim ca pentru orice proiect profesional, industrial sau de atelier să găsiți într-un singur loc scule de cea mai bună calitate și soluțiile cele mai bune.

Asigurăm consultanță partenerilor și clienților noștri începând cu momentul alegerii produsului. Spuneți-ne doar ce sarcină aveți de efectuat iar noi vă vom sugera unealta potrivită.

Consultanții noștri vă însoțesc pe parcursul întregului proiect, chiar și pe termen lung, oferind sfaturi și răspunsuri la întrebările dumneavoastră.

În oferta noastră găsiți atât accesorii pentru scule electrice de mână, scule de mână, echipamente de atelier diverse, scule pentru instalații cât și cuțite industriale, produse chimice și pentru tehnică de lipit.

Toate aceste produse le preocupăm doar de la producători considerați lideri în domeniul lor profesional, care nu doar că respectă reglementările din industrie ci stabilesc etalonul pentru industria lor.

De ce să ne alegeți pe noi?

Oferim garanție extinsă pentru produsele noastre deoarece suntem siguri de calitatea lor. Produsele PROJAHN au garanție de 25 de ani, nu doar penru că credem în durabilitatea lor ci și fiindcă experiența o confirmă.

Pentru toate celelalte produse oferim garanție de 2 ani. Sculele și soluțiile de instalații cumpărate de la noi vă vor fi tovarăși de încredere pe termen lung.

Nu trebuie să așteptați

Produsele achiziționate de la noi sunt livrate practic instantaneu, astfel încât în termen de 24-48 ore acestea să ajungă la dumneavoastră și, în funcție de instalare, calibrare, punere în funcțiune să fie gata de utilizare în maxim1-2 zile de la achiziție.

Rapiditatea este filosofia noastră nu doar din acest punct de vedere. Avem convingerea că clienții noștri merită soluțiile cele mai bune și mai moderne, de aceea urmărim și ne străduim să aducem primii în oferta noastră noutățile de pe piață, uneltele cele mai eficiente și mai moderne.

Suntem prezenți peste tot

În oferta noastră găsiți peste 10 000 de produse de la cei mai bun producători. Putem afirma cu convingere că pentru orice proiect ați căuta unealtă, aceasta o puteți găsi la noi. Iar dumneavoastră puteți avea acces la ele ușor și rapid datorită acoperirii noastre naționale.

Mai multe detalii

Linia meșterilor Bolman

Cere sfatul specialiștilor noștri

Aveți întrebări? Sunteți nesiguri? Trimiteți-ne mesaj sau contactați-ne prin telefon iar colegii noștri specialiști vă vor răspunde la fiecare întrebare.

Trimiteți-ne un mesaj

Aș dori să fiu contactat telefonic