Burghiu lemn – cum să-ți simplifici viața profesională?

Burghiu lemn – cum să-ți simplifici viața profesională?

Dacă ești pasionat de farmecul amenajării do it yourself , un burghiu lemn îți va fi de mare folos pentru a defini rezultate excepționale. Fie că e vorba de asamblarea mobilierului sau de realizarea unor decorațiuni handmade, bormașina devine instrumentul ideal. Însă, dacă vrei să-ți impresionezi clienții și să le oferi șansa de a se bucura de experiențe unice este important să alegi cu atenție burghiul. Selecția variantei potrivite ar trebui să urmeze câteva etape esențiale:

 • Caracteristicile suprafeței – Analizează cu atenție specificațiile materialului și alege burghiul în consecință. În general, burghiele dedicate găuririi lemnului au un vârf mic în centru care dă dovadă atât de funcționalitate, cât și de precizie. În lateral prezintă pinteni de tăiere care asigură rezultate lipsite de imperfecțiuni.
 • Avantajele pe care le garantează producătorul – Orice profesionist care se respectă se va orienta către alternative cu renume în domeniu. Bolman devine una dintre cele mai indicate opțiuni, tocmai datorită avantajelor diverse pe care le prezintă. Calitatea este fără îndoială cea mai profitabilă investiție pe care o poți face. Alternativele premium garantează utilizări îndelungate, indiferent de complexitatea proiectelor derulate.
 • Ia în calcul diametrul și lungimea burghiului – În general, diametrul unui burghiu de lemn este cuprins între 2 și 38 de mm. Este indicat de asemenea să măsori cu atenție suprafața pe care urmează să o lucrezi. Pentru un plus de confort și funcționalitate poți nota dimensiunile pe o foaie.

Există mai multe tipuri de burghie pentru lemn:

 • Elicoidale – Ideale pentru grinzi.
 • Pentru cofraje – Prezintă o lungime totală de peste 400 mm și o lungime de lucru de 100 mm.
 • Spadă – Destinate realizării găurilor cu adâncime redusă.
 • Forstner – Perfecte pentru a definitiva găuri de mari dimensiuni, de până la 50 de m. Conferă rezultatelor o precizie aparte, mai ales când vine vorba de lucrul cu lemnul natural.

Care sunt avantajele pe care ți le va oferi un burghiu lemn?

Burghiele de lemn din gama Bolman îmbină calitatea și multifuncționalitatea pentru a defini superlativul din punct de vedere tehnic.

Astfel, avantajele de care te vei bucura sunt diverse:

 • Acuratețe – De cele mai multe ori, trasarea din prima a găurilor perfecte poate deveni o adevărată provocare, chiar și pentru specialiștii în domeniu. Ai nevoie de multă dexteritate, dar și de ustensilele potrivite pentru a atinge rezultatele dorite. Opțiunile Bolman sunt recunoscute pe piață pentru caracteristicile inedite pe care le oferă clienților. Astfel, vei putea obține găuri extrem de precise, chiar și în spații înguste sau care nu oferă suficientă vizibilitate.
 • Recunoaștere din partea clienților – Cu alternativele Bolman vei reuși mai mult ca sigur să îi impresionezi chiar și pe cei mai dificili clienți. Într-un timp relativ scurt, vei căpăta în fața lor imaginea profesionistului în adevăratul sens al cuvântului. Afacerea ta se va bucura mai mult ca sigur de câștiguri numeroase, ceea ce te va ajuta să atingi stadii din ce în ce mai înalte de evoluție.
 • Profesionalism – Echipa Bolman îți va sta la dispoziție oricând pentru a-ți oferi sfaturi de alegere a burghiului ideal. Puteți împărtăși chiar idei și experiențe diverse, de la specialist la specialist.
 • Adaptabilitate – Multifuncționalitatea este esența brandului. Tocmai de aceea, în magazinul online de scule vei găsi mai mult ca sigur ceea ce căutai. Ai la dispoziție alternative diversificate din punct de vedere al specificațiilor. De asemenea, îți poți îmbunătăți tehnicile de lucru și poți derula proiecte mult mai complexe.
 • Siguranță – Ustensilele vor fi livrate în cele mai bune condiții de transport și depozitare. Astfel, te vei asigura că burghiele își vor păstra forma impecabilă și nu vor fi supuse problemelor tehnice.

Top 5 tipuri de burghiu lemn pe care merită să le încerci

Alegerea burghiului ideal nu este deloc o treabă ușoară.

Însă, există câteva opțiuni care au căpătat o popularitate crescută de-a lungul timpului, tocmai datorită eficienței sporite de care dau dovadă.

Iată top cinci variante de burghiu lemn pe care trebuie să le adaugi echipamentului profesional:

 1. PrimCut – Oferă o performanță extraordinară, tocmai pentru că este realizat din HSS. Prezintă un vârf de tăiere ascuțit, ceea ce oferă un control eficient al procesului de găurire. Spre deosebire de opțiunile standard, PrimCut garantează rezultate excepționale. Este ideal pentru toate tipurile de lemn, indiferent că e de esență moale sau tare. Tocmai pentru că este fabricat din oțel de calitate superioară, posibilitatea de tocire a vârfului este redusă la minimum.
 2. Cu două muchii înălțate din oțel CV – O alternativă care te va ajuta să găurești fără așchii. În plus, va eficientiza fără probleme timpu de lucru, tocmai datorită materialului din care este fabricat. Oțelul este rezistent la uzură și este numai punt pentru a găuri lemn de esenţă moale şi tare, PAL şi PFL.
 3. Elicoidal de tip Lewis – Prezintă vârf conic filetat, ceea ce asigură o acuratețe aparte. Integrează o canelare specială, de tip Lewis, care elimină din start apariția așchiilor. Trunchiul drept cu suprafață de prindere asigură o manevrare ușoară și confort sporit în timpul derulării activităților. Capul de burghiu și muchiile de tăiere integrează întărituri, ceea ce sporește gradul de rezistență. Instrumentul garantează așadar utilizări multiple. În plus, poate fi utilizat pentru a găuri inclusiv grinzi. În cazul în care optezi pentru alternativele SDS-plus e recomandat să alegi o bormașină cu mandrină din aceeași gamă.
 4. Pentru cofraj – În cazul în care derulezi proiecte ample, care presupun etape și activități diverse poți alege și un burghiu pentru cofraj. Integrează o conectare precisă prin filet care se află între burghiu și trunchi. Canelurile de dimensiuni mari elimină foarte rapid așchiile. Oferă un design compact, care îndepărtează riscul blocării instrumentului în suprafața din lemn. De asemenea, este durabil și garantează rezultate perfecte. Tocmai datorită structurii specifice, este ideal pentru plăci, grinzi, cofraje și table.
 5. Cu două muchii de tăiere – Vârful de centrare prezintă două muchii, concepute special pentru a-ți ușura munca. Un asemenea burghiu pentru lemn prezintă un trunchi drept, cu design ergonomic. Este proiectat pentru a găuri lemn de esență moale, placaj și PAL.

Și lista poate continua. La Bolman poți găsi unele dintre cele mai eficiente burghie, fie că e vorba de opțiuni standard sau unele profesionale. Tot aici te vei bucura de standarde înalte de calitate, siguranță și confort. Sunt proiectate în așa fel încât să răspundă chiar și celor mai complexe cerințe. Cu ajutorul lor vei putea duce la bun sfârșit o gamă variată de proiecte DIY. Afacerea ta va deveni mai mult ca sigur un etalon în industrie, iar clienții te vor aprecia pentru precizia rezultatelor. Astfel, vei reuși să te diferențiezi rapid de concurenți și să îți crești considerabil veniturile. Burghiele sunt capabile să găurească suprafețe dificil de manevrat sau care prezintă imperfecțiuni diverse. Sunt disponibile dimensiuni diferite, ceea ce te va ajuta să obții rezultatul dorit încă de la prima încercare. De asemenea, echipa îți va sta la dispoziție pentru a-ți răspunde la întrebări sau pentru a-ți oferi sfaturi utile de manevrare și întreținere a burghielor. Pe lângă alternativele enumerate mai sus, îți vor arăta și alte accesorii de găurire ingenioase, care impresionează prin specificațiile inedite.

Nimic nu se compară cu eficiența variantelor de calitate superioară.

Dacă vrei să faci o schimbare și să îți impresionezi clienții nu ezita să achiziționezi un burghiu lemn din gama Projahn!

Rezultatele finale te vor surprinde plăcut și îți vor oferi șansa de a-ți îmbunătăți constant modalitățile de lucru.

Linia meșterilor Bolman

Cere sfatul specialiștilor noștri

Aveți întrebări? Sunteți nesiguri? Trimiteți-ne mesaj sau contactați-ne prin telefon iar colegii noștri specialiști vă vor răspunde la fiecare întrebare.

Trimiteți-ne un mesaj

Aș dori să fiu contactat telefonic